Fietsuitstap “De IEPERBOOG” OP ZATERDAG 29 JULI 2023

P1060421.JPG

Fietsuitstap “De IEPERBOOG” OP ZATERDAG 29 JULI 2023

op 11 september 2023 om 19:41

Op 29 juli maakten we met het Davidsfonds een fietstocht rondom Ieper. We startten aan de Palingbeek. Doorheen de dag hielden we halt aan verschillende plaatsen die ons herinneren aan de Grote Oorlog van 14-18. Zo leerden we onder meer het verhaal achter het Brother in Arms-memorial in Zonnebeke. We moesten ook enkele regenbuien trotseren, maar de dag eindigde toch met een zonnige noot. Klik op de foto om de fotogalerij te zien (Foto’s Erik Laleman)

IMG_3131

Labels: Cultuurregio Thema | hoofdthema Thema | subthema Kunst & Cultuur Thema | subthema Mens & Maatschappij Thema | subthema Religie & Zingeving Thema | subthema Taal Vaste organisatie-brede koepelactiviteit